Një aeroplan i madh po përpiqej të ngrihej nga aeroporti i Manchesterit, ndërsa zona u godit nga erëra të forta me shpejtësi 80 km për orë.  

Era e fortë bëri që aeroplani të lëkundej sa në një anë në një tjetër gjatë ngritjes në fluturim.

Fatmirësisht, një fatkeqësi e madhe u shmang pasi piloti arriti të ngrinte në qiell aeroplanin Airbus A380.

Videoja e filmuar tregon se si piloti luftoi kundër stuhisë për të siguruar kontrollin e avionit dhe për ta ngritur atë nga toka.

/Ora News.tv/