Projekti "Real Life" që solli Stresi para një muaji ka arritur 2 milionë klikime në Youtube.

Për këtë, ai ka bërë një reagim në Instagram duke thumbuar dhe kolegët.

"I kam met leme, jo met bleme të nderuar kolegë", shkruan Stresi.

Kështu nënkuptoi se klikimet e tij nuk janë të blera si të artistëve të tjerë, por reale.

/Ora News.tv/