Gjykata Themelore e Gjakovës ka marrë vendim për lirimin nga akuza të Fatmir Limës, i cili akuzohej për rastin e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit.

“Kryerësit kanë qenë me masa dhe të paidentifikuar nuk është arritur të vërtetohet se kanë qenë pjesëtar të UÇK’së andaj gjykata nuk ka arrit të vërtetoj se i akuzuari Limaj ka pas lidhje apo kontakt me ata persona”, ka thënë gjyqtari.

Kundër këtij vendimi palët kanë drejt të ankohen brenda 15 dite.

Limaj akuzohet nga prokuroria se si komandant i Brigadës 121 të UÇK-së, nuk ka ndërmarrë masa të arsyeshme dhe të nevojshme brenda kompetencave të tij për ta parandaluar, apo për të ndalur vrasjen e Ramiz Hoxhës dhe Selman Binishit./KosovaPress/

/Ora News.tv/