Solange Knowles ka anuluar koncertin e saj të Vitit të Ri në festivalin AfroPunk në Afrikën e Jugut, për arsye shëndetësore.

Këngëtarja / DJ, zbuloi të mërkurën në një post Instagram se ajo vuan nga një sëmundje.

"Gjatë pesë muajve të kaluar unë kam qenë duke u trajtuar në heshtje dhe duke u kuruar për një çrregullim autonom", shkruante ajo. "Ky udhëtim nuk ka qenë i lehtë për mua".

Sipas Klinikës Mayo, çrregullimet nervore autonome ndikojnë në sistemin nervor autonom, i cili kontrollon funksionet e pavullnetshme të një personi.

"Simptomat janë të gjëra dhe mund të përfshijnë probleme me rregullimin e  zemrës, presionin e gjakut, temperaturën e trupit, djersën dhe funksionet e zorrëve dhe të fshikëzës", thotë faqja e internetit të Mayo Clinic. Simptoma të tjera përfshijnë lodhjen, ndjeshmërinë, dobësinë dhe dëmtimin njohës.

Knowles, 31 vjeç, motra e vogël e Beyoncé, do të mbante festivalin në Johanesburg, i cili do të zhvillohet nga 30 dhjetori deri në 1 janar.

/Ora News.tv/