Në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, ish-deputetja Silva Cako u shpreh se ne kemi një polici të dhunshme që nuk e njeh urdhrin e ligjshëm dhe të paligjshëm.

Cako: Ne kemi një polici të dhunshme që nuk e njeh urdhrin e ligjshëm dhe të paligjshëm. Edhe SS të Hitlerit urdhra zbatoni dhe e dimë se çfarë bënë. Ka urdhra të ligjshëm dhe të paligjshëm. Policia duhet t’i njohë urdhrat, pasi nëse të jepet një urdhër që të rrahësh protestuesit, është i paligjshëm. 


/Ora News.tv/