Përplasje me armë zjarri në Mitrovicë. Mediat serbe raportojnë se një grup shqiptarësh qëlluan ndaj policisë serbe. Çështja po shqyrtohet nga Minsitria e Brendshme.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Lukovska Banja afër Kursumlija, ku një patrullë policie gjeti një grup shqiptarësh duke bërë prerje të paligjshme të lëndëve drusore  në kufi. 

Kur vunë re policinë, ata ikën në territorin e Kosovës dhe më pas qëlluan me armë zjarri ndaj policisë.

Për fat të mirë, askush nuk u plagos në incident.

/Ora News.tv/