"Burrat e vërtetë të fortë nuk kanë nevojë për pistoleta, thjesht për një sjellje unë-mund-ta-bëj". Kjo është motoja e një faqeje interneti ku përdorues të ndryshëm ngarkojnë foto të manipuluara me fotoshop ku "të fortët" e filmave të famshëm u hiqen armët, duke lënë kështu një "like". Në foto duket qartazi që niveli i përpunimit është i lartë dhe kjo ka fituar kuriozitetin e internetit duke e bërë faqen në një faqe virale. Ja disa foto :

/Ora News.tv/