101 punonjës shëndetësorë në tre spitale të Bostonit në SHBA kanë rezultuan pozitivë në testin për Covid-19.

Qendra Mjekësore e Bostonit tha që 15 punonjës janë testuar pozitiv për virusin.

''Brigam dhe Spitali i Grave ka 45 punonjës që kanë rezultuar pozitivë'', i tha CNN bashkëpunëtori i Marrëdhënieve me Median Shëndetësor Brigham.

Spitali i Përgjithshëm i Massachusetts ka 41 të punësuar të cilët kanë dalë pozitivë, megjithëse zyrtari i lartë i çështjeve publike Terri Ogan i tha CNN se spitali beson se shumica e e infektuar mund ta kenë marrë virusin diku tjetër përveç spitalit.

Deri më tani në SHBA janë shënuar 1,036 viktima dhe 68,573 të infektuar nga Covid-19

/Ora News.tv/