Shpesh edhe kampionët kanë difektet e tyre, pavarësisht se kur janë në garë, gjithçka zhduket. E tillë është edhe rekordmenja shqiptare e garave të gjata, Luiza Gega e cila në "Ora Sport" në Rtv Ora tregoi pikën e saj më të dobët para se të futet në pistë.

"Një disfavor që unë kam është se unë nuk jam shumë optimiste si natyrë dhe trajneri gjithmonë ma vendos gjithë kohës në dukje. Gjithmonë i besoj atij sepse ai i shikon gjërat gjithmonë e më qartë se unë dhe më tha se i ke të gjithë mundësitë për të bërë një rekord kombëtar,"- u shpreh Gega.

/Ora News.tv/