Qeveria franceze thotë se e sheh pozitive e bashkimin e propozuar mes gjigantit italiano-amerikan Fiat Chrysler Automobiles dhe Renaultin francez, tha zëdhënësi i qeverisë Sibeth Ndiaye.

Qeveria është në favor të projektit, por duhet të marrë parasysh kushtet në të cilat do të vendoset marrëveshja, tha Ndiaye gjatë një interviste me rrjetin televiziv francez BFTMTV dhe radio të RMC.

"Kjo është një bisedë që ne gjithashtu do ta bëjmë si aksionerë të Renault-it me kompaninë," shtoi ai.

Qeveria franceze është aksioneri kryesor i Renault, me 15%./Ora News.tv/