Një adoleshent është tepër i dëshpëruar se është ndarë nga e dashura e tij. Zënka filloi për një "like" në rrjete sociale dhe përfundoi në ndarje. Ai nuk ndal dot lotët dhe dëshiron të kthehet prapë me të, prandaj i ka dërguar letër psikologes Deidre për të marrë ndonjë këshillë.

Letra: E dashura më la sepse pëlqeva një vajzë që ajo e urren në rrjete sociale. Ajo thotë se i kam thyer besimin dhe nuk do të kthehet më me mua.

Ne jemi të dy 17 vjeç dhe ajo është e dashura ime serioze. Ne kemi patur zënka për gjëra të vogla, por këtë herë duket se është e madhe. E dua kaq shumë sa dua të kthehemi sërish bashkë.

E kaloj gjithë ditën duke qarë. Sa herë i çoj mesazh, ajo më kthen përgjigje me vonesë ose më injoron.

Familja e saj më pëlqen shumë dhe tezja e saj më dërgon mesazhe duke thënë se i vjen keq që gjërat mes nesh nuk funksionuan. Edhe atyre i mungoj. Shoqja e saj e ngushtë i thotë të mos heqë dorë.

Deidre: Fol përballë me të ose shkruaji një letër me dorë. Tregoji sa shumë e do dhe largohu. Pastaj jepi një hapësirë të shkurrtër për tre ose katër javë. Nëse ajo nuk bën asnjë veprim të kthehet me ty, pranoje zgjedhjen dhe mundohu ta harrosh.

/Ora News.tv/