Në Pukë u organizua festivali i parë i lojrave verore për fëmijë titulluar "Pukiss"

Kjo është një eksperiencë e huazuar nga Austria. Është një festë e veçante argëtimi, zbavitje dhe edukimi, jo vetëm për fëmijët, por dhe për të rinjët e të rriturit.

Festivali zgjati tre ditë.

“Pukiss” synohet te kthehet në një traditë

/Ora News.tv/