Lorik Cana ka treguar se së bashku me Monicën dhe fëmijët janë vetë-karantinuar në shtëpinë e tyre në Romë.

Monika ka realizuar një bashkëbisedim me fansat e saj në “Instagram”, ku tregon si kalojnë në këto ditë të vetë-izoluar në shtëpi.

Ajo ka postuar një foto të Lorikut dhe tregon se pjesën më të madhe të ditës, ai vetëm fle gjumë.

Gjatë bisedën ajo shprehet se ka shumë frikë nga shpërthimi i koronavirusit dhe tregon se i lan duart për 20 sekonda sa herë që prek ndonjë send që vjen nga jashtë. Monika tregon se ajo së bashku me fëmijët e kalojnë kohën dukë vizatur.


/Ora News.tv/