Prokurori i Krimeve të Rënda, Behar Dibra po i nënshtrohet procesit të vettingut.

KPK po zhvillon seancën dëgjimore për prokurorin Dibra i cili do hetohet në tre kriteret.

Në raportin e ILDKPI, Behar Dibra ka bërë deklarim të saktë dhe jo të rremë të pasurisë.

Ndërsa sipas KPK, DSIK raportoi se Dibra ka plotësuar me saktësi formularin e figurës, ndërsa nuk ka të dhëna për kontakte me persona të krimit.

KLP dorëzoi një raport ku thuhet se ka aftësi në interpretim dhe arsyetim ligjor, me veprime të sakta.


/Ora News.tv/