Përshëndetja e radhës nga Shkodra vjen me këngën "Pranvera filloi me ardhë" nën interpretimin e mrekullueshëm të këngëtares së mirënjohur të këngës qytetare shkodrane, Mukades Çanga " Mjeshtër i Madh", Rezarta Smajës, Laorjan Ejllit dhe Leonard Gugës.

Përpunoi Ilir Zoga.

Në tastierë dhe drejtues: Ilir Zoga; Klarinetë: Namik Jahja; Saks: Indrit Kodraliu; Kitarë solo: Bled Doçi; Bateri: Fatmir Mesi; Kitarë bas: Dritan Mlika.

/Ora News.tv/