Analisti Poli Hoxha i ftuar në emisionin “Arena” në RTV Ora u shpreh se qeliza e demokracisë në Shqipëri ka vdekur dhe bashkimet vullnetare janë partitë.

Hoxha: Sot është 28 vjetori i PS dhe ne kemi një PS që ka 10 vjet që nuk bën zgjedhje vet, kështu është edhe PD. Ndryshon statusin ai me referendum që kur humbet zgjedhjet ikën kryetari, i dim ato historitë me Ben Blushin. Këtu ka vdekur qeliza, qeliza e demokracisë që bashkimet vullnetare janë partitë. Këtu nuk ke më parti. Ndoshta krijohet një elitë politike që nuk pyet më për popullin. Nuk pyet  më Edi Rama për popullin, unë thotë, nuk thotë PS. Madje kur situata është normale ai e zhduk edhe emrin, edhe flamurin, edhe çdo gjë. Në kohë fushatash është duke thënë.


/Ora News.tv/