Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është shitur pica më e madhe në Botë. Me përmasa 137cm x 137cm, me të mund të ushqehen deri 100 persona. Kjo picë është bërë nga piceria Big Mama’s and Papa’s në Los Angeles dhe konsiderohet si pica më e madhe e shitur ndonjëherë. Cmimi i saj është 199 dollarë dhe ka hyrë zyrtarisht në librin e rekordeve Guiness

/Ora News.tv/