Takimi me gjyshin ka qenë një tjetër moment emocionues i Alvinit i cili dje u kthye në shtëpi. 11 vjeçari arriti të shpëtojë nga kampi Al Hole në Siri dhe ti bashkohet familjes falë një operacioni ndërkombëtar ku u angazhuan autoritetet italiane, shqiptare, Kryqi i Kuq dhe Gjysmë Hëna e Kuqe.

Videoja u publikua në facebook nga i ati Afrim Berisha.

Pritja e ngrohtë dhe familja do bëjë që Alvin të harrojë të gjithë vuajtjet në Siri.  


Te gjitha lajmet mbi Alvin Berishen dhe lirimin e tij
 
 
 

/Ora News.tv/