Ora News ka siguruar videon e operacionit të shpëtimit të katër peshkatarëve në detin Jon, rreth 10 km larg ishullit të Sazanit. Katër peshkatarët u shpëtuan nga ekuipazhi i tragetit të Vlorës Brindisi-Vlorë.

Në videon, siç shihet në pamje, është një barkë shpëtimi e hedhur nga trageti që u afrohet katër burrave, të cilët kanë qëndruar në det të hapur falë një bidoni plastik.

Më herët, kapiteni i tragetit Petrit Agaj sqaroi gjithçka rreth ngjarjes.

Lajme të tjera nga ngjarja: 

Mbytet peshkarexha në det të hapur, trageti ndodhet në kohën dhe vendin e duhur për 4 peshkatarët

6 orë në det të hapur, flet kapiteni i tragetit: Si i gjetëm dhe shpëtuam 4 peshkatarët

/Ora News.tv/