Të provosh shumë pozicione në dhomën e gjumit është një mënyrë e mirë për ta bërë jetën seksuale më interesante.

Por ekzistojnë disa lëvizje që femrat i urrejnë dhe nuk i thonë asnjëherë. Në një studim, është zbuluar se 39% e femrave nuk e pëlqejnë aspak pozicionin e quajtur ‘Reverse Cowgirl’.

Këtu femra qëndron sipër dhe i kthen kurrizin partnerin. Ndërkohë, stili më i preferuar është zgjedhur ai i ‘qenit’.

/Ora News.tv/