Ish-missi dhe moderatorja shqiptare, Floriana Garo është në pritje të fëmijës së dytë. Gjinia e bebit nuk dihet sepse është vetëm 3-muajshe. 

Ajo që dihet është se do të donin që vajza e tyre 1-vjeçare Adia ,të rritej me një vëlla ose motër.

 “Do të  dëshiroja një djalë meqë kam një vajzë, por siç thonë të gjithë nëse është me shëndet mirë është primarja. Mendoj se për Adian do ishte më mirë të ishte vajzë, por nuk ka rëndësi”: është  shprehur Floriana.

/Ora News.tv/