46 mijë pensionistë në qarkun e Korçës nuk do e kenë të nevojshme të drejtohen pranë Postës për tërheqjen e pensionit, pasi sipas aktit normativ pensioni do tiu dërgohen në shtëpi.

Një punë e tillë ka nisur tashmë bën me dije për Ora News drejtori i Postës Valter Gora.

Kjo si masë lehtësuese dhe fakti që pensionistët nuk duhet të dalin nga shtëpitë.

Edhe në Vlorë, kryebashkiaku Dritan Leli ka lajmëruar se do të merren një sërë masash, për të reduktuar lëvizjen.

Përpos pagesave, bashkia e vliorës ka marrë përsipër që të dhurojë ushqime dhe medikamente për të moshuarit e vetmuar./Ora News.tv/