Opozita në parlament e ka shpallur kauzë të saj ndryshimin e sistemit zgjedhor. Por Partia Socialiste duket se nuk e ka ndërmend të pranojë sugjerimet e saj.

Një fakt i tillë u pohua për RTV Ora nga kreu i grupit parlamentar Taulant Balla.

Balla: Sot Shqipëria ka detyrimin të plotësojë rekomandimet e ODIHR. Çështje që lidhen me sistemin zgjedhor nuk kanë të bëjnë fare me rrugën europiane të Shqipërisë, janë teka dhe tekanjozë.

/Ora News.tv/