I ftuar në emisionin Arena nga Dritan Hila, në RTV ORA, deputeti Myslim Murrizi, ka thënë se disa artistë të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit, kanë qenë bashkëpunëtorë me sigurimin e shtetit, dhe për këtë ka dosje.

Murrizi: Nuk dua të aludoj, por një pjesë e atyre që vijnë vërdallë, janë dy tre emra, me dosje, këta që do të krijojnë parti të re, që nuk e di çfarë janë artistë apo çfarë, këta që dalin,

Hila: Ju po thoni se në Aleancën për Teatrin ka...

Murrizi: Nuk e them unë, ka dosje, që kanë qenë bashkëpunëtorë të sigurimit të shtetit.

/Ora News.tv/