Pjesë e emisionit “ThumbON” në TV Ora ishte spikerja e njohur Enki Braçe e cila njihet edhe si spikerja që ka thyer tabu  në Shqipëri duke prezantuar lajmet pa reçipeta dhe me gjoksin jashtë.

Ajo tregon prosinë që i ka dhënë e ëma kur erdhën në Tiranë dhe për shkak të kësaj porosie ajo edhe kur ka pasur nevojë për lekë nuk ka bërë gabime siç mund të bëjnë shumë vajza të tjera.

Aulona Musta: Nuk mendoj se të mungon mundësia për të pasur një partner shumë të mirë ekonomikisht, që të çon nëpër pushime, sepse tiparet e pjeshkës ti i ke. Pse nuk e shikon si mundësi?

Enksi Braçarj: Kur unë vendosa të vija me mamin dhe babin në Tiranë, mami më kërkoi vetëm një gjë “mos ma merr fytyrën, unë për ty do jem suport”. Ajo ka bërë shumë për mua, nuk e di si do ja shpërblej edhe i kam premtuar që Enki nuk do bëjë kurrë asnjë gabim për të cilin ajo do të vihej në siklet apo do ndihet keq. Kur nuk e kam bërë kur realisht kam pasur nevojë për ato para, tani që poi  nxjerr vetë, nuk bëhët fjalë. Një rip më më shumë një rip më pak nuk ndryshon asgjë në jetën time. Gjërat bazë ia kam siguruar vetë vetës.

/Ora News.tv/