Kontrolli i Lartë i Shtetit ka organizuar për herë të tretë Muajin e Hapur për Qytetarët e cila do zgjasë nga data 1 Nëntor deri në 5 dhjetor 2019.

Në këtë aktivitet morën pjesë përfaqësues të Komisionit Europian si dhe ekspertë të njohur. Kreu i KLSH në detyrë theksoi rëndësinë e KLSH-së në  përmirësimin e jetës së qytetarëve.

/Ora News.tv/