Dy drejtues të Komisariatit Rrugor në Tirane dhe një specialist janë larguar nga detyra. 

Burimet bëjnë me dije se janë larguar O.Gj. ish-specialist i aksidente në Komisariatin e Qarkullimit Rrugor, I.R. ish-shefi i seksionit te linjave interurbane në Komisariatin e Tiranës dhe A.Th. ish-shefi i zyrës së Aksidenteve në Komisariatin e Qarkullimit Rrugor Tiranë. 

Shkak për largimin është bërë një debat me shefin e Rrugores ndërsa si motivacion është dhënë ristrukturimi që po bëhet, informon gazetari i RTV Ora News, Besar Bajraktaraj


/Ora News.tv/