Ish-kryeministri Sali Berisha thotë se largimi i shqiptarëve nga vendi është politikë e Vaso Čubrilović, e aplikuar nga kryeministri EdiRama.

Sali Berisha: Kjo përbën një nga zhvillimet kombëtare më dramatike. Është politikë e Vaso Čubrilović e aplikuar me zellin më të madh nga Edvin Kristaq antishqiptar deri në palcë. Dy janë treguesit më të saktë për çdo popull vdekshmëria dhe lindjshmëria. Të gjithë të tjertët janë tregues por nuk kanë saktësinë e tyre.

Berisha shpjegon grafikun e rënies së linshmërisë nga viti 1990 deri në vitin 2018.

Shihni videon e plotë:


/Ora News.tv/