Avokati Adriatik Lapaj i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora u shpreh se kriza politike mund të zgjidhet duke bërë një marrëveshje kombëtare.

Lapaj: E dime ne ku jetojmë. Jetojmë në një sistem që ka krijuar një klasë politike të paftë dhe mediokre dhe të vogël në shpirt. Kjo klasë prodhon halle të vogla dhe mediokre. 

Kjo zgjidhet duke u ulur në një tryezë politike të gjitha pakët, politike, bashkë me shoqërinë civile, bashkë me akademikët dhe të bëhet njëmarrëveshje kombëtare.

Shqiptarëve sot u duhen zgjidhje që të shkëputen nga një tranzicion që mua më gjeti një vjec dhe sot jam 30 e ca vjeç. 


/Ora News.tv/