Lady Gaga e di tashmë se bota ka shumë marka kozmetike. Por dëshiron t’ju prezantojë e linjën e saj të kozmetikës.

Ylli i popit publikoi të martën ‘Haus Laboratories’.

“Ata thonë se bukuria është në sytë e atyre që të shikojnë,”-tha Gaga. “Por në Haus Laboratories, ne themi që bukuria është se si ti e sheh veten.”

Haus Laboratories thotë se vizioni i saj është përhapja e mirësisë, trimërisë dhe krijimtarisë.

Këngëtarja tregoi në Instagram sesi luftoi për të përvetësuar bukurinë e saj të brendshme dhe të jashtme kur ishte e vogël.

Pastaj zbuloi make up pasi shikonte nënën e saj duke u lyer në mëngjes.

“Fillova të eksperimentoj me make up si një mënyrë për ti bërë ëndrrat e mia të forta. Pikërisht atëherë shpika Lady Gaga. Gjeta superheroin brenda meje duke u parë në pasqyrë dhe duke parë se kush doja të isha,"-shtoi ajo.

Shitjet për produktet nga linja fillojnë në 15 korrik.


 
 

View this post on Instagram

 
When I was young, I never felt beautiful. And as I struggled to find a sense of both inner and outer beauty, I discovered the power of makeup. I remember watching my mother put her makeup on every morning, basking in the glow of her power to put on her bravest face as the hard working woman she was. I then began to experiment with makeup as a way to make my dreams of being as strong as my mother become true. It was then that I invented Lady Gaga. I found the superhero within me by looking in the mirror and seeing who I wanted to be. Sometimes beauty doesn't come naturally from within. But I'm so grateful that makeup inspired a bravery in me I didn't know I had. I've come to accept that I discovered my beauty by having the ability to invent myself and transform. They said I was just weird, but really, I was just Born This Way. Love, Lady Gaga

A post shared by  Lady Gaga (@ladygaga) on/Ora News.tv/