Mesa duket një restorant në Gjermani e ka ka zgjidhur si do ruajë distancën fizike të klientëve të tij.

Pronari i restorantit ka mbushur tavolinat me manekinë në mënyrë që t’i mbajë klientët larg njëri-tjetrit dhe të krijojnë një atmosferë interesante dhe të çuditshme.

Restoranti i hotelit Haase në Laatzen i ka vendosur edhe emra këtyre manekinëve.

/Ora News.tv/