Ky është momenti i neveritshëm kur një audiolog i largon një merimangë nga veshi një adoleshenti pasi krijesa e vogël u fut brenda veshit të tij gjatë një udhëtimi në Devon.

Në fillim të klipit, Nick Chitty mund të dëgjohet, ku doktori paralajmëron shikuesit që videoja mund të ketë përmbajtje të pakëndshme.

Në videon e YouTube-it ai shpjegon se merimanga zvarritet brenda veshit të pacientit gjatë një udhëtimi në Devon.

Djali nuk u duk shumë i shqetësuar nga merimanga, derisa vëllai i tij sugjeroi se krijesa mund të ketë hedhur vezë.

Z. Chitty, 58 vjeç, tha: "Kjo duhet të jetë makthi më i keq i njerëzve, por është shumë e rrallë.

'I riu erdhi me familjen e tij - ai ndjeu se kishte diçka në vesh. Merimanga kishte vdekur dhe dyshoja se kjo kishte ndodhur kur mamaja e tij kishte kruar veshin me pambuk". 

"Ajo mund të ketë vrarë aksidentalisht merimangën dhe e shtyu atë më tej në kanalin e veshit"

Z. Chitty me sukses hoqi merimangën duke përdorur mikroçikletë.

/Ora News.tv/