Duken tepër realiste, por janë vetëm kopje.

Një kompani ka krijuar arinj të rremë polar për të mbledhur fonde për ruajtjen e kafshëve të egra.

Është një alternativë ndaj taksimit, një teknikë për përgatitjen dhe ruajtjen e trupave të kafshëve.

Çdo ari kërkon tre muaj për përpunim dhe çmimi është mbi 70 mijë euro për ariun e rritur dhe pothuajse 110 mijë euro për të rriturit dhe konen e tij, i cili nuk është i disponueshëm veçmas.

Arinjtë janë të mbështjellë me pellush të një cilësie të lartë. Çdo fije është punuar me dorë dhe në kokën e arinjve polarë janë vendosur me saktësi, fije të tilla, për të krijuar sy autentikë.  


/Ora News.tv/