Avokatja Margarita Kola e ftuar në emisionin “Ekopolitikë” në RTV Ora u shpreh se politika duhet t’a mbështesë biznesin, por jo në atë masë sa t;i marrë frymën.

Margarita Kola: Të gjithë ram dakord që politika e afekton biznesin. Duhët të jetë ligji i tillë siç thotë zonja Elizabeta me gjithë grupet e interesit dhe në këtë rast biznesi.  Por është shumë e rëndësishme që të ruhet shumë mirë raporti mes politikës dhe biznesit. Nga pikëpamja tjetër politika duhet të jetë mbështetëse e biznesit, por jo në atë masë sa t'i marri frymën biznesit dhe ta politizojë atë.

/Ora News.tv/