Nëse është një aksesor, një plotësues ose një pëlhurë, portokallia është një ngjyrë e ndritshme që nuk pushon së pëlqyeri dhe jep humor të mirë. E përsosur për çdo mjedis, mund ta gjesh brenda ose jashtë.

Ngjyrat e natyrës, ato të diellit dhe të frutave, kthehen në forcë dhe intensitet të madh, si në tryezat tona,  shtëpitë tona, si brenda ashtu edhe në ballkone ose në tarracë.

Me pak dinakëri nëse nuk duam të shenzojmë mund të përdorim ngjitës për të aplikuar në dyert dhe karriget dhe pastaj të zgjedhim për të shpërndarë qilima shumëngjyrëshe dhe të kompletojmë me llampa me kosto të ulët, por me një efekt të garantuar.

Sa për tryezën e verës, pjatat që përputhen do të jenë ideale për të ofruar ushqime të lehta, të shijshme dhe të shëndetshme në emër të mirëqenies. Pjatat e portokallit për sallatë frutash janë ideale, ndërsa ne mund të kënaqim shijen tonë me enët e ftohta  ose me supa perfekte, si supë karrote të shërbyer me  salcat e kosit.

Përfundimisht, për ata që mund ta përballojnë një krevat dielli portokalli , elegant dhe i modës, do të japë tonin e duhur të ngjyrës kur vendosni të shtriheni për çajin e dëshiruar.


/Ora News.tv/