ANA, All Nippon Airways në Japoni, pjesë e Skytrax World Airline Awards 2018, u konsiderua rrjeti ajror më i pastër në botë.

Pasagjerëve ju kërkua të vlerësonin stadartet e cilësisë së kabinave të avionëve , për një sondazh global të kryer nga kontrolluesi i industrisë së aviacionit në Britaninë e Madhe  Skytrax.

Vendet e uljes, tavolinat, tapetët, panelet e kabinave dhe tualetet janë pjesë e rezultatit të përgithshëm.Pastërtia është një shqetësim i madh për udhëtarët, sepse avionet shihen si një potencial për të marrë mikrobe.

Ja renditja:

2. EVA Air (Taivan)

3. Asiana Airlines (Koreja e Jugut)

4. Singapore Airlines (Singapori)

5. Japan Airlines (Japonia)

6. Cathay Pacific Airlines (Hong Kong)

7. Qatar Airways (Katar)

8. Swiss International Air Lines (Zvicër)

9. Hainan Airlines (Kina)

10. Lufthansa (Gjermani)

11. Korean Air (Koreja e Jugut)

12. Cathay Dragon (Hong Kong)

13. Austrian Airlines (Austria)

14. China Airlines (Taivan)

15. Thai Airways (Tailandë)

16. Garuda Indonesia (Indonezia)

17. China Southern Airlines (Kina)

18. Bangkok Airways (Tailandë)

19. Emirates (Emiratet e Bashkuara Arabe)

20. Air New Zealand (Zelanda e Re)

/Ora News.tv/