I ftuari i dytë në emisionin Glamour Zone, ka qenë këngëtari dhe moderatori i “Late Night Show”, Kastro Zizo. Pasi theksoi disa herw që është bërë më i rezervuar për jetën private, Kastro u bë pjesë e rubrikës “Pyetje Hot”, ku duhej t`i përgjigjej pyetjeve ‘djegëse’ të moderatores.

Ester Bylyku: Më thuaj dy figura të njohura publike, që kanë humbur respektin tënd, dhe përse?

Kastro Zizo: Një nga ato ka qenë Cameron Diaz. Po e them tani për here të parë. Pas një mini-flirti, gati një mujor, me Diaz, pata një zhgënjim shumë të madh, sepse shkova në hotel dhe e gjeta jo me një por me dy të tjerë, të cilët njëri prej tyre ishte zezak. U tremba për momentin por… 

Ester Bylyku: Cili ishte reagimi jot?

Kastro Zizo: U tmerrova por… Mendimi i parë ishte të futesha dhe unë në krevat me ta, pastaj u tremba dhe dola nga dhoma. 

Ndërsa personazhi i dytë publik që përmend Kastro është Penelope Cruz, të cilës ia ka shënuar emrin në telefon “Lopja ime”.

/Ora News.tv/