Në një serë domatesh, një grup shqiptarët dhe rumunësh kishin mbjellë lëndë narkotike.

Bimët dy metra të larta, ishin fshehur mes rreshtave të domateve.

Katër persona përfunduan në pranga, dy shqiptarët dhe dy rumunë. Shqiptarët e arrestuar janë Andi Sina, 36 vjeç dhe Enio Toska.

Zona menaxhohej nga Andi Sina dhe përbëhej nga tre sera dhe një shtëpi rurale. Kur mbërriti polici, katër persona ishin në serë duke punuar kryesisht domate.

Gjatë kontrollit të zhvilluar në shtëpinë e tyre, u gjetën edhe dy doza kokainë të mbështjellë me letër celofon me 10 gram secila.

/Ora News.tv/