Pushuesit e fundit, të cilët kanë shfrytëzuar të dielën e fundit të këtij sezoni kanë krijuar edhe trafik në qarkullin e makinave. Në superstradën Balldreni deri në dalje të Lezhës pasditja e sotme ka qenë e mbingarkuar nga qarkullimi i automjeteve.

Shkak i radhëve kilometrike janë bërë pushuesit, të ciklët janë larguar nga bregdeti i Shëngjinit dhe Velipojës.

/Ora News.tv/