Dashi – Pasiguria rreth parave mund t'ju dëmtojë sot. Ju mund të keni dyshime rreth të ardhurave tani, veçanërisht nëse jeni të vetëpunësuar. Pasiguria juaj mund të bëjë që situata të duket edhe më serioze se sa është. Mundohuni të jeni objektiv. Nëse ekzistojnë shqetësime të vërteta - dhe nuk mund të ketë - gjeni një mënyrë për t'i lehtësuar ato në vend që të mbeten energji brengosëse.

Demi –Partneri/partnerja mund të duket shumë i/e qetë. Ndoshta ju nuk keni folur për një ditë apo më shumë. Nëse nuk flisni, do të fillojnë dyshimet dhe pasiguritë tuaja, duke ju bërë të pyesni nëse ky person ende kujdeset ose nëse ata janë zhdukur përgjithmonë. Mundohuni të jeni objektiv. A ka miku juaj ndonjë shqetësim tani? Kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po ju kontakton. Shqetësimi do t'ju bëjë të ndiheni më keq.

Binjakët – Idetë e mundshme për projektet artistike mund të vijnë tek ju, ndonëse disa prej tyre mund të jenë të paqarta dhe ende jo të gatshme për t'u realizuar. Ju mund të kërkoni të shprehni anën tuaj shpirtërore përmes veprimtarisë artistike, por mund të mos keni një mënyrë se si ta bëni atë. Mos e detyroni veten. Gjeni diçka tjetër. Ju mund të habiteni nga rezultatet përfundimtare.

Gaforrja – Një mik i ngushtë ose partner romantik mund të duket në një gjendje mjaft të qetë, dhe nuk komunikon me ju. Ju mund të pyesni veten nëse ky person është i zemëruar me ju ose nëse keni thënë ose keni bërë diçka që nuk ishte në rregull. Është e mundshme që ajo që shqetëson mikun tuaj ka më shumë të bëjë me punën, familjen ose paratë sesa me ju. Vetëm bëjini të qartë se jeni atje për ta mbështetur nëse është e nevojshme.

Luani – Mundësia e ndjekjes së mundësive të reja të karrierës, ndoshta me më shumë pagë, mund të shkaktojë dyshime dhe pasiguri midis anëtarëve të familjes. Ata mund të kenë frikë se do të keni më pak kohë për ta. Është e rëndësishme që t'i siguroni ata, pasi shqetësimet e tyre mund të përshkallëzohen. Bëni të qartë se jeni ende atje për ta. Kjo mund të lehtësojë dyshimet e tyre dhe tuajat.

Virgjeresha – Shqetësimet për një të afërm që jeton larg mund t'ju shqetësojnë sot. Situata nuk ndihmohet nga fakti që mund të mos jeni në gjendje t'i arrini ato me telefon ose me email. Ju mund të keni nevojë të kontaktoni miqtë të cilët mund t'ju japin informacionin që ju nevojitet. Rrethanat ndoshta nuk janë aq të tmerrshme. Ndoshta asgjë nuk është për tu shqetësuar kaq shumë, por duhet ta dëgjoni këtë. Vazhdoni të provoni.

Peshorja – Një çek që mund të keni pritur në postë mund të vonohet, dhe ju nuk mund të kontaktoni këdo që e dërgon atë. Ju mund të shqetësoheni nëse nuk do ta merrni fare. Vonesa nuk do të shkaktojë probleme të përhershme, vetëm shqetësime dhe zemërime. Rrini aty. Paratë do të vijnë.

Akrepi – Ju mund të përjetoni papritur një valë dërrmuese dashurie për dikë që sapo keni takuar, ndoshta një partner i mundshëm romantik. Fantazitë e së ardhmes mund të dalin jashtë mendjes suaj. Kjo mund të duket e mrekullueshme në një kuptim, por mund të sjellë gjithashtu të gjitha dyshimet dhe pasiguritë tuaja. A ndihet ky person në të njëjtën mënyrë? Është ndoshta pak para kohe të shqetësoheni për këtë. Njihuni më mirë me të pastaj mendoni për të tjerat.    

Shigjetari – Ide të reja për rritjen e të ardhurave tuaja, veçanërisht nëse ato përfshijnë punë shtesë, mund të duken papritur të paqarta. Dyshimet dhe pasiguritë mund të sabotojnë planet që keni qenë gati që dje. Mos lejoni që kjo të ndodhë. Bisedoni me të tjerët dhe gjykoni se çfarë është dhe nuk është i realizueshëm, pastaj përqendrohuni te të parët dhe shkoni përpara. Ju nuk doni të humbisni disa mundësi të mira.

Bricjapi – Romanca mund të jetë shumë në mendjen tuaj sot, edhe pse jo domosdoshmërisht në një mënyrë pozitive. Dyshimet dhe pasiguritë mund të marrin përsipër mendimet tuaja. A i ndan ndjenjat tuaja një partner romantik aktual ose që mund të jetë në të ardhmen? Komunikimi i drejtpërdrejtë me atë në fjalë mund të jetë veprim i nxituar, kështu që mund të jetë më mirë të përpiqeni të mbeteni objektiv dhe të gjykoni situatën në përputhje me rrethanat.

Ujori – Fjalët e pahijshme ose mungesa e përzemërsisë nga një shok ose koleg mund të të pyesin nëse ky person është i zemëruar me ju. Mos lejoni që pasiguria juaj t'ju bëjë të çmendur. Ky person ndoshta vetëm ka probleme në mendjen e tyre. Bëni çmos që të mos merrni komente të mërzitshme seriozisht. Kini pak besim dhe tregoni pak dhembshuri.

Peshqit – Dikush mund të telefonojë dhe të ndajë disa probleme me ju. Ndjeshmëria dhe mëshira juaj mund të tërheqë më shumë se një person i pakënaqur që ka nevojë për simpati dhe këshilla. Pranoni të jeni dëgjuar të mirë dhe mos u shqetësoni, këto histori nuk do ndodhin me ju.

/Ora News.tv/