Dhe pse marrëveshja për reformën zgjedhore nuk përfshin dhe marrëveshjen për zgjedhje të parakohshme, gazetari Arber Hitaj tha në "Ekopolitikë" se po qarkullon teza e implementimit të modelit të Maqedonisë së Veriut.

Hitaj: Teza kryesore që qarkullon është që palët kanë rënë dakord që para zgjedhjeve do të bëhet modeli i qeverisë së Maqedonisë së Veriut, do të kemi qeveri teknike që do të merret me menaxhimin e zgjedhjeve.


/Ora News.tv/