Kryeministri i Kosoves, Ramush Haradinaj nuk ka komentuar as përplasjet në Shqipëri rreth mosdekretimit të Gent Cakajt për ministër të Jashtëm të Shqipërisë.

“Nuk kam të drejt të përzihem në nominimet e Qeverisë të Shqipërisë ka thënë Haradinaj lidhur me mos dekretimin e Gent Cakajt ministër të Jashtëm të këtij vendi nga presidenti Ilir Meta. Unë e du Shqipërinë pa kushte dhe e kam shumë mik Ilir Metën. Nuk komentoj çështjen e emërimeve në Shqipëri”


/Ora News.tv/