Probleme me furnizimin me energji në Gjirokastër. OSHEE njofton se shkak është bërë djegia e siguresave 20kv, të cilat kanë lënë pa tension fiderat e NST Gjirokastra 2, të cilat furnizojnë qytetin.

Grupet e punës së OSHEE po punojnë për riparimin e defektit dhe rikthimin sa më shpejt të energjisë tek të gjithë abonentët.


/Ora News.tv/