Gazetarja e njohur për angazhimet e shumta si feministe për të drejtat e femrave në revistën e saj “Bitch Magazine” ka qenë e ftuar në emisionin “Mos i fol Shoferit” në RTV Ora.

Ajo ka treguar për fillimet e saj në telvizion se dhe vështirësitë që ka kaluar .

Ka pasur njerëz në fushën e ekranit që më kanë bërë shumë padrejtësira madje dhe njerëz shumë të njohur, jo vetëm nuk më kanë ndihmuar por edhe më kanë nxjerrë pengesa, por jeta është portokall, do vijë momenti është ligji i kompensimit, nëqoftëse ja bën dikujt, do ta bëjë dikush ty, unë vazhdoj jetën. Jeta është shumë e gjatë, thjeshtë i kam kaluar dhe kam ecur përpara,  ka përfunduar ajo”./Ora News.tv/