Fshati Graxhanik në Kosovë ka vetëm një banor.

Sabit Maliqi jeton i vetëm në një përrua dhe nuk dëshiron ta lërë fshatin. Ai i ka mbushur 70 vjet, gatuan dhe ushqimin e përgatit vet.

Për të arritur deri në fshat është vështirë për shkak të rrugës jo të mirë, pasi që në vend të zhavorit është hedhur dhe. Për këtë arsye një pjesë e rrugës bëhet me traktor e një pjesë në këmbë.

Sabit Maliqi thotë se në qytet nuk mund të jetojë dot.

/Ora News.tv/