Fqinjët e një lagjeje në Florida kanë lajmëruar policinë pasi kanë parë një grua gjysmë të zhveshur duke masturbuar,  hipur mbi një motorçikletë pranë një garazhi. Policia ka mbërritur por mesa duket jo në kohë pasi 50-vjeçarja e identifikuar si Karen Dilworth, kishte mbaruar së masturbuari dhe iu tha oficerëve se thjesht po tymoste një cigare dhe pi pinte disa birra. E duke mos pasur prova të mjaftueshme për vepra të turpshme në publik, policia s’kishte ç'bënte tjetër veçse të largohej.

/Ora News.tv/