Këngëtarja shqiptar me famë botërore, Bebe Rexha ka deklaruar më parë se nuk ka bërë asnjë operacion plastik pasi ka frikë.

Ajo u përfol për paraqitjen e saj në BMI Awards ku u vlerësua me dy cmime. Shumë ndjekës në Instagram komentuan se ka bërë editim të fotografisë dhe Bebe zgjodhi të mos heshtte.

Këngëtarja publikoi një video, të cilën e shoqëroi me tekstin: "Ti nuk mund të editosh një video".

Ndjekësit e saj më të mëdhenj e kanë përgëzuar për këtë veprim duke i treguar se kështu mbylli gojën e kritikëve.

Tags