Një 'vello' dëbore e bën Bolonjën edhe më magjike. Ndërsa agimi zbardh, përkëdhel monumentet dhe gjelbërimin që e rrethon.

Kjo foto është realizuar me dron nga fotografi David Pellicola në prën 7:30 të mëngjesit të sotëm.

Në qendër të fotos është Bazilika" San Luca".

Fotografia është  vlerësuar edhe nga Komuna e Bolonjës, e cila e ndau në Instagram.

/Ora News.tv/