Besimtarët mysliman falën namazin e Fiter Bajramit, mbyllja e muajit të agjërimit dhe kremtimin i Bajramit si një ndër festat më të shenjta në kalendarin e këtij besimit.

Mijëra besimtarë u bën pjesë e ritualit të faljes, ligjërimet nga imamët dhe teologët dhanë mesazhet e paqes, të besimit dhe devotshmërisë ndaj Zotit.

Ora News sjell foto nga falja mëngjesin e sotëm në bulevardin "Dëshmorët e Kombit".
/Ora News.tv/