Astronauti italian Luca Parmitano ka bërë një foto mahnitëse të Kretës.

Fotografi e pabesueshme u bë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor ndërsa, astranauti po fluturonte mbi Greqi.

Një foto që mund të bëhet lehtësisht një poster në një dhomë, edhe pse është ... me kokë poshtë. Por kjo është pikërisht magjia!

"Shkëlqimi i diellit thekson ndërveprimin midis detit dhe tokës", shkruan astronauti në twitter.
/Ora News.tv/